domingo, 15 de noviembre de 2009

L'AMOR

Qué és l'amor?

Tot el món busca en la vida trobar la felicitat, i una part molt important d'aquesta felicitat la trobem en l'amor, però qui sap qué és l'amor?
L'amor per a mi , es un conjunt de sentiments que mostrem sobre algunes persones , i que ens porten a la felicitat, o a vegades al contrari.

Hi ha diferents tipus d'amor:

Per exemple esta l'amor que tu pots tindre a les persones que composen la teua familia , l'amor que tu sents per un amic , o l'AMOR amb totes les paraules que tu sents per una persona, que fa que eixa persona siga amb la qual vols passar tota la teua vida.

Es un amor que tens per ells que fa que eixes persones formen part de tu, eixe amor fa que quan eixes persones estan alegres , tu també ho estigues , i alhora quan ells estan passant per un mal moment, tu també ho notes.

Jo pense que sense l'amor les persones no podriem viure , i mitjançant la poesia trobadoresca puc observar que ara nosaltres tenim un concepte d'amor que abans la gent de l'edat mitjana no tenia. Abans l'amor ere distint , ere més per conveniencia, i aixo no es amor... si tinc que elegir un , sense dubte elegisc l'amor d'ara , encara que en molts casos pareix que tornem a l'edat mitjana.....

No hay comentarios:

Publicar un comentario